Βραβείο Golfer of the Year 2022

1
Βραβείο Golfer of the Year 2022

Ο ΜακΙλρόι συνέχισε λέγοντας «Αξίζουν συγχαρητήρια στον Σύλλογο για το έργο που αναλαμβάνουν συνεχίζοντας να αναφέρω για το γκολφ σε αυτούς τους διαρκώς μεταβαλλόμενους καιρούς και επίσης τους προσπάθειες κάθε χρόνο για την αναγνώριση των επιτευγμάτων στο παιχνίδι με το φιλοξενία αυτού του κύρους βραβείου».

AGW Πρόεδρος Μάρτιν ΝτέμπστερΜιλώντας εκ μέρους των μελών είπε: „Ο Rory McIlroy είναι ένας άξιος νικητής για άλλη μια φορά του κύρους μας βραβείου, έχοντας γίνει μόλις ο δεύτερος παίκτης που στέφθηκε Νο 1 τόσο στο DP World Tour όσο και στο PGA Tour την ίδια σεζόν. Υπήρχαν πολλοί άλλοι ισχυροί υποψήφιοι, όπως Ο Μάθιου Φιτζπάτρικ μετά τη μεγάλη νίκη του στο US Open στο Μπρούκλιν, καθώς και η Λιν Γκραντ, η οποία κέρδισε τέσσερις φορές καθώς ανέβηκε στην κορυφή του Τάγματος Αξίας της Ευρωπαϊκής Περιοδείας Κυριών. Ωστόσο, ο Rory βγήκε άνετα στην πρώτη θέση στη δημοσκόπησή μας, κάτι που ήταν μια ένδειξη ότι, εκτός από το πώς παίζει το παιχνίδι, τα μέλη της AGW εκτιμούν επίσης την ειλικρίνειά του, κάτι που σίγουρα φάνηκε ιδιαίτερα φέτος».

Κερδίζοντας το βραβείο για τέταρτη φορά, ο ΜακΙλρόι συνδυάζεται με τον Λι Γουέστγουντ στην επίτευξη αυτού του άθλου, αφού ο Άγγλος απέκτησε το βραβείο το 1998, το 2000, το 2009 και το 2020. Κύπελλο Ράιντερ η ομάδα έχει τιμηθεί περισσότερο με έξι νίκες.

Βραβείο Γκόλφερ της Χρονιάς 2022 – Άλλοι τιμήθηκαν

Ο πρωταθλητής της Αγγλίας και του US Open Matthew Fitzpatrick ήταν επίσημα δεύτερος στην ψηφοφορία και με τον Σουηδό Linn Grant, ο Νο. 1 του Ευρωπαϊκού Γύρου Γυναικών 2021 να έρχεται τρίτος.

Ο McIlroy θα λάβει το βραβείο στο Open Championship του επόμενου Ιουλίου στο Royal Liverpool, όπου θα επιστρέψει στη σκηνή της επιτυχίας του το 2014 στη διοργάνωση.

Το βραβείο AGW Golfer of the Year Award 2022, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1951, ψηφίζεται μεταξύ των μελών ως το άτομο με την καλύτερη προσπάθεια από έναν παίκτη που γεννήθηκε ή κατοικεί στην Ευρώπη ή μια ευρωπαϊκή ομάδα τους προηγούμενους 12 μήνες.

Του Ian Mullins

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar