Διαχείριση γηπέδου γκολφ | Μειώστε τη βαθμολογία σας στο γκολφ

0
Διαχείριση γηπέδου γκολφ |  Μειώστε τη βαθμολογία σας στο γκολφ

Η καλή διαχείριση γηπέδου γκολφ είναι το κλειδί για τη μείωση των αποτελεσμάτων γκολφ σας, αλλά πώς αλλάζετε τη νοοτροπία σας;

Το γκολφ είναι ένα παιχνίδι που πραγματικά απογοητεύει σχεδόν κάθε παίκτη του γκολφ! Γιατί; Επειδή είμαστε αΠάντα ψάχνω για τον τέλειο γύρο. Αν off the tee, Fairways σουτ, πλάνα προσέγγισης στο πράσινο ή putting, περιστασιακά τα καταφέρνουμε σωστά και πιστεύουμε ότι είμαστε οι επόμενοι Τάιγκερ Γουντς!

Ωστόσο, στην πραγματικότητα, συχνά έχουμε φύγει με την ίδια σκέψη στο μπαρ μετά, «Αν το είχα κάνει…, η βαθμολογία μου θα ήταν καλύτερη». Λοιπόν, ίσως το σκορ θα ήταν καλύτερο αν είχαμε λίγη περισσότερη «διαδικασία σκέψης» πριν ρίξουμε ένα σουτ.

Πρέπει να αναρωτηθείτε τι είναι σημαντικό – να πετύχετε καλύτερα σκορ ή να το πετύχετε όσο πιο δυνατά και όσο πιο μακριά γίνεται. Πρέπει να αναλάβετε κάθε καρφίτσα; Αν είναι το δεύτερο, τότε συνεχίστε να παίζετε όπως κάνετε και απολαύστε το παιχνίδι σας, αλλά αποδεχτείτε ότι τα πράγματα μάλλον δεν θα αλλάξουν.

Φυσικά, κάθε τόσο, σύμφωνα με το νόμο των μέσων όρων, θα έχετε αυτό το θαύμα και την περιστασιακή εκπληκτική βολή που μας φέρνει πίσω, ξανά και ξανά. Είναι όμως συνεπής η διαδικασία σκέψης σας;

Εάν ο στόχος σας είναι να σημειώνετε χαμηλότερες βαθμολογίες με συνέπεια, αυτό μπορεί να επιτευχθεί με καλή διαχείριση του μαθήματος και σχεδίαση της διαδρομής σας γύρω από το μάθημα.

Άλλωστε, με τη βοήθεια του caddie τους, αυτό κάνουν οι επαγγελματίες του γκολφ. ΕΝΑ smart caddy θα γλιτώσει έναν επαγγελματία παίκτη του γκολφ αρκετές βολές σε έναν γύρο έχοντας απλώς καλή διαχείριση γηπέδου γκολφ.

Εδώ είναι μερικές κορυφαίες συμβουλές από το Tee έως το Green και πώς να προσεγγίσετε την ψυχολογία του γκολφ όταν βρίσκεστε στο γήπεδο.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar