Εκμάθηση βίντεο: Felt Ball Pumpkins Free DIY

0
Εκμάθηση βίντεο: Felt Ball Pumpkins Free DIY

Οι κολοκύθες είναι πάντα μια δημοφιλής χειροτεχνία για το φθινόπωρο. Προφανώς ούτε εμείς τα χορταίνουμε όπως μπορείτε να δείτε από όλες τις χειροτεχνίες κολοκύθας που έχουμε στον ιστότοπό μας! Αυτός είναι επίσης ο λόγος που σας δείχνουμε πώς να φτιάξετε κολοκύθες από τσόχα για το δωρεάν έργο Craft Camp αυτού του μήνα.

Σε αντίθεση με τα περισσότερα από τα άλλα έργα μας, δεν χρειάζεστε ένα πρότυπο για να φτιάξετε αυτές τις κολοκύθες με μπάλα από τσόχα. Απλώς ακολουθήστε το εκπαιδευτικό μας βίντεο και θα δείτε πόσο εύκολο είναι!

έπεσε μπάλα κολοκύθες βίντεο

Θα έχετε μια μπάλα για να φτιάξετε αυτές τις κολοκύθες

Σε περίπτωση που το χάσατε, επεκτείνουμε σταθερά αυτό που προσφέρουμε στο κατάστημά μας. Τώρα κουβαλάμε περισσότερα μεγέθη και χρώματα από τσόχινες μπάλες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούμε να φτιάξουμε μια ποικιλία από κολοκύθες από τσόχα σε όλα τα είδη όμορφων φθινοπωρινών αποχρώσεων. Αν και επιλέξαμε ζεστούς, γήινους τόνους, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε ό,τι χρώμα σας αρέσει περισσότερο.

Όταν τελειώσετε με τη δημιουργία κολοκύθας από τσόχα, μπορείτε να προσθέσετε μερικές σε ένα μπολ για ένα απλό φθινοπωρινό κεντρικό κομμάτι. Ή τοποθετήστε τα κατά μήκος του μανδύα σας ή σε ένα ράφι με κάποια άλλη φθινοπωρινή διακόσμηση.

Επιπεδο ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ: Αρχάριος

Εργαλεία

Υλικά

Οδηγίες

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το δωρεάν εκπαιδευτικό βίντεο.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar