Εκτυπώσιμες ετικέτες Boho Χριστουγέννων – Χειροτεχνία στη βροχή

0
Εκτυπώσιμες ετικέτες Boho Χριστουγέννων – Χειροτεχνία στη βροχή

Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συμβεβλημένους υπερσυνδέσμους. Ως θυγατρική της Amazon, κερδίζω από αγορές που πληρούν τις προϋποθέσεις. Λαμβάνω μια μικρή προμήθεια χωρίς κόστος για εσάς όταν κάνετε μια αγορά χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμό μου.

Εδώ είναι η πιο πρόσφατη έκδοση των ετικετών μου: Εκτυπώσιμες ετικέτες boho Χριστουγέννων! Αυτό ήταν διασκεδαστικό γιατί τους έδωσα χρωματιστά φόντα.

Κάθε σετ έχει 11 ετικέτες σε διαφορετικά σχήματα και διαθέτει διαφορετικά boho χριστουγεννιάτικα σχέδια.

Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να κατεβάσετε το δωρεάν εκτυπώσιμο πακέτο ετικετών Χριστουγέννων boho.

Ανάμεσα στη χρωματική παλέτα και τις χαριτωμένες εικόνες, λαμβάνετε ένα ολόκληρο σετ από 22 boho ετικέτες δώρου Χριστουγέννων σε διαφορετικά σχήματα.

Θα λάβετε και τα δύο φύλλα ετικετών σε δύο μορφές: PDF και PNG. Τα PDF μπορούν να εκτυπωθούν και στη συνέχεια να κοπούν στο χέρι. Οι σελίδες PDF μπορούν εύκολα να κοπούν με το χέρι.

Τα PNG μπορούν να μεταφορτωθούν στο Cricut ή στο Silhouette για εκτύπωση και στη συνέχεια να τα κόψει το μηχάνημα. Οι ετικέτες είναι απλώς λευκές, οπότε αν θέλετε να τις δείτε να εμφανίζονται καλά στο Design Space, μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα του καμβά.

Αλλά μην ανησυχείτε, όλα θα λειτουργούν μια χαρά όταν εκτυπωθεί και μετά κόβεται.

Έχετε επίσης επιλογές για το πώς θα εκτυπώσετε αυτές τις δωρεάν ετικέτες Χριστουγέννων. Εάν εκτυπώνετε σε χαρτόνι, μπορείτε να ανοίξετε μια τρύπα στο επάνω μέρος για να περάσετε τη χορδή ή την κορδέλα. Ανασηκώστε τους μια εγκοπή χρησιμοποιώντας ένα κιτ ματιών για να προσθέσετε οπές και στο πάνω μέρος.

Μπορείτε να εκτυπώσετε σε αυτοκόλλητο χαρτί / εκτυπώσιμο βινύλιο και δημιουργήστε αυτοκόλλητα χριστουγεννιάτικου δώρου που θα ήταν πολύ εύκολο να τα βάλετε σε τυλιγμένα δώρα.

Νομίζω ότι αυτά θα ήταν πολύ χαριτωμένα σε οτιδήποτε τυλιγμένο σε καφέ χαρτί χειροτεχνίας! Ρίξτε μερικά πομπόν και θα έχετε τα πιο μοντέρνα δώρα κάτω από το δέντρο.

Εδώ είναι ένα καλό κριτική για το πώς να φτιάξετε αυτοκόλλητα Cricut

Αν σας αρέσει αυτή η ιδέα της εκτυπώσιμης ετικέτας, αλλά θέλετε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά clip art, φροντίστε να δείτε τις προσφορές στο Creative Fabrica και Πακέτα σχεδίασης για να δείτε αν υπάρχουν σχέδια που σας αρέσουν.

Και μπορείτε να αφιερώσετε λίγο χρόνο δημιουργώντας τις δικές σας ετικέτες όπως αυτή.

Διασκεδάστε κάνοντας το Cricut να εκτυπώνετε και να κόβετε ετικέτες Χριστουγέννων. Στείλτε μου μια φωτογραφία αν τις εκτυπώσετε – μου αρέσει να τις βλέπω να χρησιμοποιούνται!

Άλλες εκτυπώσιμες ετικέτες: Gingerbread, Snowy, Tags πουλόβερ, Lacy tags.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar