Ετικέτες σχολικών προμηθειών Fairy Garden (Δωρεάν εκτύπωση)

0
Ετικέτες σχολικών προμηθειών Fairy Garden (Δωρεάν εκτύπωση)

Νιώθει κανείς άλλος ότι το καλοκαίρι φεύγει; Δεδομένου ότι πολλά σχολεία ξεκινούν ξανά στα τέλη Αυγούστου, αποφασίσαμε να σχεδιάσουμε μερικές νέες ετικέτες προμηθειών σχολείων νεράιδων για εσάς φέτος. Και χάρη στους φίλους μας στο Online Labels, μπορείτε να τα κατεβάσετε δωρεάν!

Όπως πάντα, χρειάζεστε μόνο λίγο χαρτί ετικετών και ψαλίδι. Στη συνέχεια, απλώς κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να πάρετε τις ετικέτες σας.

Καλή σχολική χρονιά να έχουμε!

Υπάρχουν πάντα τόσα πολλά να κάνετε για να προετοιμάσετε τα μικρά σας για μια νέα σχολική χρονιά. Οι ετικέτες προμηθειών του σχολείου με κήπους νεράιδων είναι ένας απλός τρόπος για να αρχίσετε να οργανώνεστε. Επιπλέον, είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να εμπλέξετε και να ενθουσιάσετε τα παιδιά σας.

Όλες οι ετικέτες είναι επεξεργάσιμες, ώστε να μπορείτε εύκολα να προσθέσετε το όνομα του παιδιού σας σε αυτές. Και μπορείτε να εκτυπώσετε όσα χρειάζεστε. Κάθε ετικέτα διαθέτει μια χαριτωμένη μαγική σκηνή κήπου και μπορείτε πάντα να αφήνετε τα παιδιά σας να διαλέξουν τις ετικέτες που θέλουν να χρησιμοποιήσουν.

Αυτό το περιεχόμενο χρησιμοποιεί συνδέσμους από τους οποίους ενδέχεται να κερδίσουμε προμήθεια. Αποκάλυψη.

Εργαλεία

Υλικά

Οδηγίες

Κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους για να μεταβείτε στις Online Labels όπου μπορείτε να κατεβάσετε και να επεξεργαστείτε αυτές τις εκτυπώσιμες ετικέτες προμηθειών σχολείων νεράιδων στο σπίτι δωρεάν. Εναλλακτικά, μπορείτε να τις εκτυπώσετε από Online Labels για εσάς με χρέωση.

Εξερευνήστε Περισσότερα

Αναζητάτε περισσότερους τρόπους για να προετοιμάσετε τα παιδιά σας για τη σχολική χρονιά; Ζητήστε τους να προσαρμόσουν το σακίδιό τους με ένα χαριτωμένο μπρελόκ, όπως αυτό το μπρελόκ με μαργαρίτα ή αυτό το μπρελόκ που αγκαλιάζει την αρκούδα. Εάν έχετε μεγαλύτερα παιδιά, μπορεί επίσης να τους αρέσει ένας εβδομαδιαίος προγραμματιστής που θα τα βοηθά να παρακολουθούν τις εργασίες, να σημειώνουν σημειώσεις και να βάζουν στόχους. Για τα μικρότερα παιδιά που μπορεί να είναι πιο νευρικά για να ξεκινήσουν το σχολείο, μπορείτε να φτιάξετε μερικές χαριτωμένες κούκλες ανησυχίας για να βάλουν τις ανησυχίες τους.

Ελπίζουμε αυτή η σχολική χρονιά να πάει τέλεια! Αν σας αρέσει να οργανώνεστε με ετικέτες, φροντίστε να δείτε όλες τις δωρεάν ετικέτες μας.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar