Εύκολες ανακυκλωμένες χειροτεχνίες που θέλουν να κάνουν οι ενήλικες

0
Εύκολες ανακυκλωμένες χειροτεχνίες που θέλουν να κάνουν οι ενήλικες

Πάρτε εύκολες ιδέες για ανακυκλωμένες χειροτεχνίες που θα θέλουν να φτιάξουν οι ενήλικες! Το καλύτερο μέρος αυτού του έργου είναι ότι είναι αρκετά απλά και για παιδιά.

Εύκολες ανακυκλωμένες χειροτεχνίες

Έκανα κάτι τον περασμένο Μάρτιο που μου άρεσε πολύ, και μπορεί να το θεωρήσετε ανόητο. Γιατί, ενώ είμαι ευχαριστημένος με τα αποτελέσματα και χαίρομαι που το κατάφερα – ντρέπομαι που έπρεπε να το επιβάλλω στον εαυτό μου εξαρχής.

έκανα ένα „όχι αγορά Μαρτίου

Δεν είναι τίποτα εγκεκριμένο από επίσημο όργανο. Μόλις αποφάσισα να προσπαθήσω να μειώσω τις συνολικές μου δαπάνες αγοράζοντας τίποτα επιπλέον τον Μάρτιο. Έτσι αγόρασα είδη παντοπωλείου, βενζίνη και είδη πρώτης ανάγκης (δεν πάω χωρίς χαρτί υγείας) αλλά όχι επιπλέον ψώνια.

Τα πήγε καλά; ΝΑΙ! Νιώθω σαν να έχω εξοικονομήσει χρήματα. Πράγμα που πραγματικά δεν το έκανα (απλώς δεν το ξόδεψα σε χάλια), αλλά ένιωσα καλά πάντως. Ένιωσα ότι αγοράζοντας λιγότερα πράγματα, έγινα πιο επιλεκτικός όταν τελείωσε ο μήνας. Υπήρχε ένα κυματιστικό αποτέλεσμα.

Και υπήρχε και μια άλλη δροσερή παρενέργεια.

Όταν ήθελα να φτιάξω κάτι, γινόμουν δημιουργικός. Επειδή δεν μπορούσα να αγοράσω τίποτα καινούργιο, συχνά κατέφευγα να περάσω από το απόθεμα της χειροτεχνίας μου για να δω τι είχα. Αποφάσισα επίσης να περάσω από τους κάδους ανακύκλωσης και να βρω επιφάνειες και υλικά.

Μπορεί να μην είναι μεγάλη υπόθεση για κάποιους, αλλά για μένα ένιωθα πολύ καλό που όχι μόνο εξοικονομώ χρήματα, αλλά επίσης χρησιμοποιώ πράγματα από το απόθεμά μου ΚΑΙ κρατάω τα πράγματα στα σκουπίδια! Και πρόκειται να σας κάνω να νιώσετε το ίδιο θετικό vibes με αυτές τις ανακυκλωμένες χειροτεχνίες.

Παίρνω όλα τα «καλά συναισθήματα» από τη μείωση της κατανάλωσης, και αν το κάνετε και εσείς – νομίζω ότι θα σας αρέσουν αυτές οι ιδέες! Έχω φτιάξει μια λίστα με πάνω από 50 DIY παρακάτω.

Σας αρέσουν οι χειροτεχνίες με ανακυκλωμένα υλικά; Ελπίζω να ελέγξετε αυτά τα έργα και να μου πείτε τη γνώμη σας για αυτά. Εάν έχετε μια αγαπημένη ιδέα για την επαναχρησιμοποίηση υλικών, θα ήθελα επίσης να το ακούσω στα σχόλια!


Εάν σας άρεσε αυτή η ανάρτηση, ελπίζω να ρίξετε μια ματιά σε αυτές τις άλλες ιδέες:

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar