Η ζωή στην ανάκαμψη έσωσε τη ζωή μου

1
Η ζωή στην ανάκαμψη έσωσε τη ζωή μου

Από: Kevin J., Transformations Alumnus

Το να είμαι νηφάλιος δεν ήταν στο ραντάρ μου. Ήθελα απλώς να σταματήσει η ζωή μου να πιπιλίζει τόσο άσχημα. Ήθελα να σταματήσω να με συλλαμβάνουν, υπερβολική δόση, και κυρίως να πληγώσω τους ανθρώπους γύρω μου που νοιαζόμουν περισσότερο σε αυτόν τον κόσμο. Έφτασα στις μεταμορφώσεις στις 23 Φεβρουαρίουrd, 2015, με μηδενικές προσδοκίες. Οι άνθρωποι που δούλευαν στο Transformations άκουγαν και μπορούσα πραγματικά να σχετιστώ μαζί τους. Άρχισα επιτέλους να παίρνω προτάσεις για πρώτη φορά στη ζωή μου. Και δεν το ξέρατε, τα πράγματα άρχισαν να αλλάζουν προς το καλύτερο.

Έγινα ένας από αυτούς τους ανθρώπους που απολάμβαναν τη ζωή και είχαν ένα χαμόγελο στα χείλη μου. Αλλά έκανα μερικά βασικά πράγματα στη διαδικασία. Συνδέθηκα με έναν χορηγό που με οδήγησε στα βήματα. Μπήκα σε μια τοπική εκκλησία στην περιοχή και άρχισα να υπηρετώ με όποιον τρόπο ήξερα. Σε λίγη ώρα, συνειδητοποίησα ότι ήθελα να ανταποδώσω την κοινότητα ανάκτησης και να βοηθήσω να καθοδηγήσω άλλους και να μοιραστώ μόνο ό,τι μου δόθηκε και μοιράζομαι.

Άρχισα να δουλεύω με εφήβους στην ανάκαμψη. Εξακολουθώ να δουλεύω μαζί τους σήμερα και έκτοτε έχω φτιάξει μια μικρή δική μου οικογένεια. Γνώρισα μια υπέροχη γυναίκα που τελικά θα ζητούσα να με παντρευτεί. Και μάντεψε τι? Αυτή είπε ναι.“ Βρήκα το κίνητρο να επιστρέψω επιτέλους στο σχολείο και να πάρω ένα πτυχίο για το οποίο εργάζομαι αυτή τη στιγμή, και η γυναίκα μου και εγώ πρόσφατα καλωσορίσαμε στον κόσμο τον γιο μας Nolan. Όλη μου τη ζωή ήμουν λήπτης. Πήρα από οποιονδήποτε και από όλους. Λοιπόν, από τότε που άρχισα να δίνω πίσω, τώρα λαμβάνω πολλά περισσότερα σε αντάλλαγμα. Είναι μια μάχη κάθε μέρα. Είναι μια διαδικασία που γίνεται κάθε μέρα, αλλά είμαι ευγνώμων που έχω την ευκαιρία κάθε μέρα. Η νηφαλιότητα δεν με άλλαξε, αλλά το να ζήσω σε ανάκαμψη μου έσωσε τη ζωή.

Κέβιν Τζ.
Ημερομηνία Νεφροσύνης: 23/2/2015

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar