Ιδιωτική φωτογράφιση στη Disney

1
Ιδιωτική φωτογράφιση στη Disney

16 Μαΐου 2022

ένα ζευγάρι στην ιδιωτική του φωτογράφιση στη disney

Ο Μπόμπι και εγώ είχαμε πρόσφατα την απίστευτη ευκαιρία να φιλοξενηθούμε στο Walt Disney World και να συμμετάσχουμε σε μια ιδιωτική φωτογράφιση στο Κάστρο της Σταχτοπούτας στο Magic Kingdom. Χμ, τσιμπήστε με!

ένα ζευγάρι κρατώντας μπαλόνια στην ιδιωτική του φωτογράφιση στη disney
Ο Bobby και η Keiko στην ιδιωτική τους φωτογράφιση στη disney

Μια ιδιωτική φωτογράφιση στο Disney World: Οι vintage στολές των ποντικών μας

Το κάστρο είναι ντυμένο με τα καλύτερα της 50ης επετείου και φαίνεται υπέροχο οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Αλλά σε ένα άδειο πάρκο, με το πρώτο φως; Απόλυτα μαγικό. Αφήσαμε το θέρετρό μας στις 6:30 π.μ. και φτάσαμε σε ένα άδειο πάρκο. Εκμεταλλεύτηκα τις Extra Magic Hours στο Magic Kingdom, πριν από την πανδημία, και ήμασταν τυχεροί που είχαμε άδειες φωτογραφίες, αλλά το να πηγαίνουμε όταν δεν υπάρχουν άλλοι καλεσμένοι, ένιωθα σαν μια τύχη επόμενου επιπέδου. Όταν φτάσαμε εκεί με την ομάδα μας, η ομάδα του Disney World και ο φωτογράφος μας περίμεναν με μερικά μπαλόνια για την 50η επέτειο στα χέρια.

Έφερα μερικά ρούχα μαζί μου για την ημέρα. Αλλά επέλεξα να φορέσω το vintage μου ρούχο Ποντικοκέτερ για τη φωτογράφιση στο κάστρο. Επίσης, για να μπορέσουμε με τον Μπόμπι να τραβήξουμε μαζί τις φωτογραφίες μας (θα σας δείξω τα άλλα look αργότερα). Όλα αυτά τα χρόνια ασχολούμαι με το blog και ακόμα δεν έχω συνηθίσει επαγγελματίες φωτογράφους να τραβούν τη φωτογραφία μου — βγάζω τις περισσότερες δικές μου, ή τις στήνω και τις δίνω στον Μπόμπι ή την αδερφή μου — αλλά είναι πολύ ωραίο να έχεις μερικές χαριτωμένες φωτογραφίες από Ο Μπόμπι κι εγώ μαζί στη Ντίσνεϋ.

Ο Μπόμπι και η Κέικο περπατούν για την ιδιωτική τους φωτογράφιση στη disney
ζευγάρι στη Ντίσνεϋλαντ

Λεπτομέρειες στολή

Έφτιαξα αυτά τα πουκάμισα με αυτά τα φθηνά μπλουζάκια και μερικά σίδερο στα γράμματα. Αγόρασα ένα μικρότερο μέγεθος και μετά το προσάρμοσα για να μου ταιριάζει λίγο καλύτερα, μιας και ήταν ανδρικό πουκάμισο. Είχαμε ήδη τα καπέλα (που είναι από το Magic Kingdom), παντελόνια, φούστα και παπούτσια. Πραγματικά είναι το πιο εύκολο ρούχο για να το κάνετε μαζί!

Αυτό το ταξίδι είναι κάτι που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ και θα αγαπώ αυτές τις φωτογραφίες για πάντα. Πόσο τυχερός είμαι που βιώνω τέτοιες στιγμές ποτέ χαμένος πάνω μου. Ευχαριστώ πολύ τον Walt Disney World για μια απίστευτη εμπειρία!

Schreibe einen Kommentar