Παντόφλες Grinch – Crafting in the Rain

0
Παντόφλες Grinch – Crafting in the Rain

Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συμβεβλημένους υπερσυνδέσμους. Ως θυγατρική της Amazon, κερδίζω από αγορές που πληρούν τις προϋποθέσεις. Λαμβάνω μια μικρή προμήθεια χωρίς κόστος για εσάς όταν κάνετε μια αγορά χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμό μου.

Το glitter HTV σε αυτές τις DIY παντόφλες Grinch με κάνει απλά χαρούμενη. Μάθετε πώς να φτιάξετε μερικά μαζί μου.

glitter grinch παντόφλες-2

Αυτές οι παντόφλες Grinch θα ήταν ένα υπέροχο δώρο Secret Santa ή γραφείου. Αυξήστε το ένα σημείο συνδυάζοντάς τα με λιχουδιές με θέμα το Grinch.

Μπορεί το htv να πάει σε παντόφλες;

Ναι, μπορείτε να εφαρμόσετε HTV σε παντόφλες. Εάν οι παντόφλες είναι εξαιρετικά ασαφείς – με μακριές ίνες, μπορεί να φανεί λίγο αστείο με το HTV να τις κρατά κάτω σε ορισμένα σημεία. Αλλά οι περισσότερες παντόφλες θα φαίνονται καλές με το HTV.

Μπορείτε να βρείτε απλές παντόφλες οπουδήποτε από το κατάστημα δολαρίων μέχρι το Amazon ή καταστήματα ρούχων στο εμπορικό κέντρο, ανάλογα με τον προϋπολογισμό σας. Νομίζω ότι οι λευκές παντόφλες λειτουργούν καλύτερα, αλλά οι πράσινες θα μπορούσαν επίσης να είναι διασκεδαστικές αν τις βρείτε.

Αυτές οι συγκεκριμένες παντόφλες έχουν ένα είδος υφασμάτινης υφής πετσέτας και το HTV εφαρμόζεται μια χαρά.

πώς να φτιάξετε παντόφλες grinch

Προμήθειες για την κατασκευή παντόφλων Grinch

Πώς να φτιάξετε παντόφλες grinch

Μετρήστε την παντόφλα και μετρήστε τις κεφαλές Grinch ώστε να χωρέσουν. Δώστε προσοχή στο σχήμα της παντόφλας και μην κάνετε το σχέδιο να κλείνει πολύ τις άκρες και τη σόλα από καουτσούκ. Δεν θέλετε να το αγγίξετε κατά λάθος και να το λιώσετε με το σίδερο.

Κόψτε όλα τα διαφορετικά χρώματα – θυμηθείτε να καθρεφτίζετε! Εάν αισθάνεστε άνετα χρησιμοποιώντας SnapMat από iPad ή iPhone, μπορείτε εύκολα να κόψετε όλα τα διαφορετικά χρώματα στο ίδιο χαλάκι που εξοικονομεί χρόνο.

Αφαιρέστε το επιπλέον βινύλιο και αρχίστε να απλώνετε τα κομμάτια.

Εφαρμόστε πρώτα τη μαύρη βάση – δημιουργεί το περίγραμμα για όλα αργότερα.

παντόφλες grinch diy

Διαβάστε αυτήν την ανάρτηση για συμβουλές σχετικά με τη χρήση του HTV

Στη συνέχεια, προσθέστε τα κομμάτια glitter, ένα κάθε φορά. Βεβαιωθείτε ότι το μαύρο βινύλιο προστατεύεται πάντα από την απευθείας επαφή με το EasyPress.

Δεν το έκανα με αυτή τη σειρά, αλλά νομίζω ότι θα ήταν καλύτερο να παρατάξω το κόκκινο για το καπέλο, μετά το πράσινο για το πρόσωπο και μετά το ασημί. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να διατηρήσετε ένα σταθερό περίγραμμα του μαύρου χωρίς τα γκλίτερ σχέδια να αλλάζουν πολύ.

Προσθέστε τα μάτια τελευταία για να έχετε τη σωστή θέση. Επιστρέψτε για να αναφέρετε το σχέδιο εάν χρειάζεται.

Και μετά τελείωσαν!

Νομίζω λοιπόν ότι τώρα είναι η ώρα να συζητήσουμε το πιο σημαντικό θέμα – ποια έκδοση της ταινίας Grinch είναι η αγαπημένη σας; Νομίζω ότι πάντα θα ψηφίζω το καρτούν που μεγάλωσα παρακολουθώντας 🙂

Εδω είναι μερικά Επιλογές Grinch από την Αάνδρας αν θέλετε να προσθέσετε κάτι περισσότερο σε αυτό το δώρο.

diy παντόφλες grinch
παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar