Πρότυπο DIY Fairy Magnets & Paper Dolls

0
Πρότυπο DIY Fairy Magnets & Paper Dolls

Μας αρέσει να δημιουργούμε σχέδια που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με διαφορετικούς τρόπους. Αυτές οι χαριτωμένες νεράιδες εικονογραφήθηκαν από την Έμιλυ. Και έχει προσθέσει δύο επιλογές παρακάτω, ώστε να μπορείτε να φτιάξετε μερικούς μαγνήτες νεράιδων για το ψυγείο σας, καθώς και χάρτινες κούκλες για να παίζουν τα παιδιά.

Λόγω των στενών κοπών, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε μια μηχανή κοπής για αυτό το έργο. Έχουμε όμως συμπεριλάβει και ένα πρότυπο αν θέλετε να κόψετε στο χέρι με ψαλίδι λεπτομέρειας.

εκτυπώστε και κόψτε μαγνήτες νεράιδων ψυγείου

Νεράιδα χαριτωμένη

Χρησιμοποιώντας το μοτίβο μας παρακάτω, μπορείτε να φτιάξετε όσους μαγνήτες νεράιδων ή χάρτινες κούκλες DIY θέλετε. Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε τα ρούχα και τα αξεσουάρ. Για να δημιουργήσουμε περισσότερο μια μαγική ατμόσφαιρα στον κήπο, προσθέσαμε μερικά μικρά φυλλώδη ελατήρια με κάθε νεράιδα. Μπορείτε να κάνετε το ίδιο ή να φτιάξετε μερικά φύλλα χαρτιού, αν θέλετε — απλώς περιηγηθείτε στα χάρτινα φυτά μας για διαφορετικές επιλογές φύλλων!

Επιπεδο ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ: Αρχάριος

Συμβουλή χειροτεχνίας: Αρχίστε να χρησιμοποιείτε το Print και μετά το Cut στο Cricut σας; Δείτε το μίνι μάθημά μας.

Αυτό το περιεχόμενο χρησιμοποιεί συνδέσμους από τους οποίους ενδέχεται να κερδίσουμε προμήθεια. Αποκάλυψη.

Εργαλεία

Υλικά

Οδηγίες για DIY Fairy Magnets

  1. Σημείωση: Το Print then Cut είναι μια δυνατότητα μόνο σε μηχανές Cricut. Ξεκινήστε μεταφορτώνοντας το αρχείο JPG, επιλέξτε Μέτρια σύνθετος τύπος εικόνας και κάντε κλικ στη συνέχεια. Αυτό θα σας μεταφέρει στη σελίδα αφαίρεσης φόντου.
  2. Κάντε κλικ στο χρώμα του φόντου γύρω από τις κούκλες για να το σβήσετε, αποκαλύπτοντας το μοτίβο σκακιέρας παρακάτω. Φροντίστε να σβήσετε τυχόν κλειστές περιοχές, όπως το τμήμα μεταξύ των μαλλιών και του λαιμού τους. Κάντε αίτηση και συνεχίστε.
  3. Κάντε κλικ στην επιλογή Εκτύπωση και, στη συνέχεια, Αποκοπή εικόνας και μεταφόρτωση. Στη συνέχεια, προσθέστε την εικόνα στον καμβά.
  4. Αυτό το επόμενο μέρος είναι πολύ σημαντικό! Κατά μήκος της επάνω γραμμής θα δείτε μια ενότητα για να προσαρμόσετε το μέγεθος. Βεβαιωθείτε ότι η κλειδαριά πάνω από τους αριθμούς πλάτους και ύψους είναι κλειδωμένο. Κάντε κλικ στο ύψος και προσαρμόστε το στο 6,7. Κάντε αυτό με καθένα από τα JPG για να βεβαιωθείτε ότι έχουν και τα δύο το ίδιο μέγεθος.
  5. Κάντε κλικ στο „Make it“ και απολαύστε!
DIY μαγνήτες νεράιδων
μαγνήτες νεράιδων
DIY νεράιδες μαγνήτες για ψυγείο

Εξερευνήστε Περισσότερα

Θέλετε περισσότερα απλά έργα χειροτεχνίας όπως αυτό; Δείτε περισσότερα Εκτυπώστε και Κόψτε χειροτεχνίες! Έχουμε επίσης και άλλες χάρτινες κούκλες που μπορείτε να φτιάξετε για παιδιά.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar