Πώς δημιουργήσαμε μια άνετη περιοχή πυρκαγιάς

0
Πώς δημιουργήσαμε μια άνετη περιοχή πυρκαγιάς

Απολαμβάνουμε αυτό το στέκι με πυρκαγιά εδώ και μήνες, αλλά δεν ήταν στο blog… μέχρι σήμερα. Αυτό είναι βασικά ένα μάθημα για το πώς ένας φράχτης μπορεί να κάνει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά στον καθορισμό μιας περιοχής, η οποία μπορεί να οδηγήσει στην προσθήκη μερικών απλών επίπλων εξωτερικού χώρου (σε αυτήν την περίπτωση, ήταν τέσσερα καρέκλες adirondak και ένα λάκκο φωτιάς – που έπεσε στο έδαφος και δημιούργησε αμέσως ένα εντελώς νέο «εξωτερικό δωμάτιο» για να απολαύσει όλη η οικογένειά μας).


Πράσινη περιφραγμένη πλαϊνή αυλή με μαύρες καρέκλες Adirondack γύρω από το λάκκο της φωτιάςΚάνουμε παρέα εδώ και φτιάχνουμε s’mores τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα (και μερικές φορές πολύ περισσότερο), οπότε ήταν μια πολύ ευπρόσδεκτη προσθήκη. Ειδικά σε μια εποχή που όλοι περνούν ΠΟΛΥ χρόνο στο σπίτι, οπότε κάτι νέο και νέο, όπως αυτή η μπόνους ζώνη hangout, είναι πολύ ξεχωριστό. Φτιάξαμε ακόμη και s’mores για επιδόρπιο την Παραμονή των Ευχαριστιών και την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, οπότε γίνεται γρήγορα μια οικογένεια παράδοση.

Εδώ είναι ακόμη και πριν βάψουμε τον φράχτη. Σας λέω, οι καρέκλες και το fit pit έπεσαν στο έδαφος, και ήμασταν αμέσως ΤΟΣΟ ΕΝΘΥΜΑΣΜΕΝΟΙ που αρχίσαμε να τα χρησιμοποιούμε αμέσως.


Οικογένεια που κάθεται γύρω από τη φωτιά με άβαφο φράχτηΘεωρούμε επίσης τους εαυτούς μας περισσότερο λάτρεις, οπότε μπορούμε να σας πούμε όλα τα διασκεδαστικά mashups που δοκιμάσαμε, όπως μπισκότα αντί για κράκερ Graham, φλιτζάνια φυστικοβούτυρου πάνω από τις μπάρες σοκολάτας του Hershey – και ίσως την αγαπημένη μας αλλαγή : Μέντα Άνδεων αντί για σοκολάτα (το ξέρω ότι ακούγεται περίεργο, αλλά εμπιστευτείτε με σε αυτό).

Εδώ είναι το στήσιμο το βράδυ με το φράχτη βαμμένο. Ξέρεις ότι ο Γιάννης έχει τα φώτα χορδών μας πάνω σε έξυπνο βύσμα εξωτερικού χώρου έτσι ανάβουν αυτόματα το σούρουπο, που μας τραβάει έξω σαν σκόρος στη φλόγα.


Νυχτερινή άποψη της περιφραγμένης πλαϊνής αυλής με τις μαύρες καρέκλες Adirondack γύρω από το λάκκο της φωτιάςΚαι εδώ είναι η νέα θέα από την κρεβατοκάμαρά μας κατά τη διάρκεια της ημέρας, η οποία είναι περίπου 780% καλύτερη από ό,τι ήταν παλιά (απλώς κοιτούσαμε έξω στο δρόμο). Από την αρχή, οραματιστήκαμε να δημιουργήσουμε αυτό το ιδιωτικό μικρό αίθριο έξω από την κρεβατοκάμαρά μας για να απολαμβάνουμε λίγο χρόνο για να απολαύσουμε το στέκι των ενηλίκων αφού τα παιδιά πήγαν για ύπνο, κάτι που σίγουρα συμβαίνει, αλλά με την προσθήκη του λάκκου της φωτιάς, όλοι μπορούμε επίσης να απολαύσουμε αυτήν την περιοχή μαζί – που είναι ακόμα καλύτερο.


Άποψη της περιοχής πυρκαγιάς μέσα από ανοιχτές γαλλικές πόρτες στην κρεβατοκάμαραΘυμάστε πώς είπα ότι η θέα έγινε περίπου 780% καλύτερη; Λοιπόν, έτσι έμοιαζε εκείνη η περιοχή χωρίς τον φράχτη. Το σπίτι μας είναι σε μια γωνία, και ήταν κυρίως ένα χωράφι όνειρα πευκοβελόνες που οριοθετούνται από το δρόμο στις δύο πλευρές. Πάντα οραματιζόμασταν την περίφραξη σε αυτήν την περιοχή χάρη στον γείτονά μας στον δρόμο που έχει παρόμοια κατάσταση και ο φράκτης του έκανε τη διαφορά.


Η πλαϊνή αυλή είναι πριν την τοποθέτηση του φράχτηΕδώ είμαστε τώρα, με τον φράχτη να έχει προστεθεί και να βαφτεί (το χρώμα είναι Halcyon Green του Sherwin Williams, το οποίο αλλάζει χρώματα όλη την ημέρα – επομένως εμφανίζεται πιο πράσινο ή πιο ανοιχτό σε μερικές από αυτές τις φωτογραφίες, ανάλογα με το κάλυμμα του νέφους, την ώρα της ημέρας κ.λπ. ).


Πλευρική αυλή με γαλαζοπράσινο οριζόντιο φράχτηΗ απόχρωση παρακάτω είναι πιθανώς αυτή που μοιάζει πιο συχνά (φαίνεται πιο μπλε από το συνηθισμένο στην παραπάνω φωτογραφία, πιθανότατα επειδή ο ήλιος ήταν πίσω από ένα σωρό σύννεφα). Στοχεύαμε σε ένα ωραίο ηρεμιστικό χρώμα που απλώνεται στο πράσινο έξω χωρίς να νιώθουμε πολύ δυνατά και τρελά ή πολύ βαρετά, και είμαστε πραγματικά ευχαριστημένοι με αυτό. Σημείωση: του φίλου μας Τα ντουλάπια της κουζίνας έχουν το ίδιο χρώμα και φαίνονται καταπληκτικά! Μπορείτε να τα δείτε εδώ.


Γαλαζοπράσινος οριζόντιος φράχτης γύρω από την πλαϊνή αυλή με μακριά σκαλοπάτια που οδηγούν στην κρεβατοκάμαραΌσο για τις λεπτομέρειες για τις καρέκλες και το λάκκο της φωτιάς, αυτό είναι το ακριβές λάκκο της φωτιάς που αγοράσαμε. Θέλαμε πραγματικά ένα ουσιαστικό με συμπαγή εμφάνιση και η εύρεση ενός λάκκου πλάτους 30 ιντσών με ένα ωραίο καθαρό μπολ με όψη σκυροδέματος δεν ήταν εύκολο – ειδικά σε αυτό το σημείο τιμής. Το έχουμε χρησιμοποιήσει έναν τόνο και μέχρι στιγμής είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με αυτό.


Λεπτομέρεια από ψεύτικη πέτρα με καμένα κορμούς μέσαΜπορείτε να δείτε στην παραπάνω φωτογραφία ότι ο λάκκος της φωτιάς κάθεται σε ένα μεγάλο τετράγωνο τσιμεντένιο πλακόστρωτο (είναι πιο εύκολο να εντοπίσετε τη γκρίζα γωνία του στα δεξιά της βάσης στην παραπάνω φωτογραφία). Ακολουθεί ένα πιο κοντινό πλάνο παρακάτω:


Λεπτομέρεια πέτρινου πλακόστρωτου αίθριου κάτω από πυρκαγιάΟι οδηγίες του πυροσβεστικού λάκκου καθιστούν σαφές ότι δεν πρέπει να κάθεται απευθείας σε ένα ξύλινο κατάστρωμα και συνιστούν να το τοποθετήσετε σε μια βάση από σκυρόδεμα, οπότε σύραμε μια μεγάλη τσιμεντένια πλακόστρωτη κάτω από τη δική μας. Το λευκό μέρος του μπολ δεν ζεσταίνεται πραγματικά καθόλου (το μεταλλικό που συγκρατεί πραγματικά τα φλεγόμενα κούτσουρα στην κορυφή το κάνει σίγουρα!) αλλά είμαστε λάτρεις των παρακάτω οδηγιών. Θέλαμε, λοιπόν, να το επισημάνουμε σε οποιονδήποτε άλλον το αποκτήσει. Δεν θέλετε απλώς να το βάλετε πάνω σε πευκοβελόνες ή σε ένα σωρό φύλλα ή παλιό ξύλο… γνωστός και ως: προσάναμμα.

Όσο για τις καρέκλες, αυτές είναι τα ακριβή που αγοράσαμε. Στοχεύαμε στη μηδενική συντήρηση, επομένως η ανθεκτική στο ξεθώριασμα κατασκευή τους χωρίς σήψη ήταν ελκυστική και ο φιλικός προς το περιβάλλον σχεδιασμός τους είναι επίσης ωραίος (στην πραγματικότητα είναι κατασκευασμένοι από ένα μείγμα πλαστικών που περιλαμβάνει ανακυκλωμένες κανάτες γάλακτος και μπουκάλια απορρυπαντικού!).


Ζωγραφισμένη περιφραγμένη πλαϊνή αυλή με μαύρες καρέκλες Adirondack γύρω από τζάκι με φυτά σε γλάστρεςΕίναι επίσης εξαιρετικά άνετα (οι εξαιρετικά καλές κριτικές είναι αυτές που μας έκαναν να επιλέξουμε αυτές από τις 679 επιλογές – και είναι ακριβείς – αυτές οι καρέκλες είναι ΚΑΛΕΣ). Όπως κανείς από εμάς δεν θέλει να σηκωθεί και να πάει για ύπνο μόλις καθίσουμε. Μένουμε σε αυτά για ώρες, ακόμα κι όταν η φωτιά σβήσει σε λαμπερή χόβολη και σίγουρα πρέπει να πάμε για ύπνο.

Οπότε αυτή είναι βασικά η ιστορία του πώς ένας φράχτης συν μερικά απλά έπιπλα εξωτερικού χώρου δημιούργησαν ένα ακόμα σημείο έξω για να το απολαύσουμε. Και επιτρέψτε μου να σας πω, όταν επιλέγετε σκόπιμα να έχετε πολύ λιγότερο εσωτερικό χώρο… ΚΑΙ μετακινείστε κάπου πιο ζεστά με την ελπίδα να περάσετε πολύ περισσότερο χρόνο έξω… η μεγιστοποίηση των εξωτερικών ζωνών σας είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε! Όχι μόνο σας δίνει περισσότερο χώρο για να απλωθείτε και να απολαύσετε πέρα ​​από τους τοίχους του σπιτιού σας, αλλά σας τραβάει και έξω όλη την ώρα.


Δέντρα γύρω από περιφραγμένη πλαϊνή αυλή με μαύρες καρέκλες Adirondack γύρω από το λάκκο της φωτιάςΌσο για το πώς φτάνουμε στην περιοχή του πυροσβεστικού λάκκου, μπορούμε να έχουμε πρόσβαση από τις γυάλινες πόρτες στην κρεβατοκάμαρά μας ή από την μπροστινή πόρτα, αφού προσθέσαμε αυτήν την πύλη που ανοίγει για να αφήσει τους ανθρώπους να μπουν ακριβώς εδώ από την αλυσίδα βροχής μας.


Η πλαϊνή πύλη ανοίγει δίπλα στις σκάλες του υπνοδωματίου που επιτρέπει την πρόσβαση έξω από την περιφραγμένη πλαϊνή αυλήΕδώ είναι η θέα από αυτή την πύλη καθώς μπαίνετε στην περιοχή του πυροσβεστικού λάκκου. Λατρεύω αυτή τη μικρή διακοσμητική μπάλα κήπου δίπλα στη μεγάλη μας λευκή ζαρντινιέρα (βρήκαμε τη μπάλα σε ένα τοπικό κέντρο κήπου και έχουμε περίπου ένα εκατομμύριο από αυτά μεγάλες λευκές ζαρντινιέρες σε προσιτές τιμές γύρω από το σπίτι μας). Η μπάλα του κήπου (εδώ ένα παρόμοιο) έχει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρώμα με την αλυσίδα βροχής πατίνας (εδώ ένα παρόμοιο από αυτά) και είναι και τα δύο μια βαθύτερη/φωτεινή εκδοχή του χρώματος του φράχτη, επομένως είναι πραγματικά ήρεμο να έχετε αυτούς τους τόνους σε στρώσεις σε όλη αυτήν την περιοχή.


Θέα μέσα από το φράχτη της πύλης δίπλα σε γαλαζοπράσινη γλάστρα και αλυσίδα βροχήςΕδώ είναι μια πιο κοντινή λήψη της αγαπημένης μου μπάλας κήπου με τζάμια, μόνο για κλωτσιές.


Μεγάλο φυτό σε γλάστρα στη γωνία του πλαϊνού φράχτη της αυλής μαζί με πράσινη πατίνα βλέμμα μπάλαΑ, και για να σας προσανατολίσω λίγο περισσότερο, ορίστε η κρεμαστή σκηνή προσθέσαμε για τα παιδιά (περισσότερα για αυτό στο αυτή η ανάρτηση) ώστε να έχετε μια καλύτερη αίσθηση για αυτήν την πλευρά του σπιτιού στο σύνολό της.


Άποψη πλαϊνής αυλής και σκεπαστή πλαϊνή βεράντα με κρεμαστή κούνια σκηνήςΚαι επειδή μια περιήγηση σε βίντεο αξίζει βασικά 1.000 φωτογραφίες, ακολουθεί μια γρήγορη περιστροφή γύρω από την περιοχή της πυρκαγιάς:

Σημείωση: Μπορείτε επίσης να δείτε αυτό το βίντεο στο YouTube, όπου μπορείτε να ενεργοποιήσετε τους υπότιτλους που δημιουργούνται αυτόματα, εάν αυτό είναι χρήσιμο για εσάς.

Εντάξει, τώρα μπορούμε να κοιμηθούμε το βράδυ γνωρίζοντας ότι αυτή η περιοχή που αγαπάμε έχει καταγραφεί επιτέλους στο blog. Εκτός αν αυτή τη στιγμή καθόμαστε στις καρέκλες adirondack, οπότε είμαστε κουρασμένοι αλλά και πολύ άνετοι, οπότε θα συνεχίσουμε να αναβάλλουμε να σηκωθούμε για μερικές ακόμη ώρες.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ Μπορείτε να δείτε κάθε ενημέρωση που έχουμε κάνει σε αυτό το σπίτι τους τελευταίους 9 μήνες σε αυτό το σημείο. Από τις εξωτερικές ενημερώσεις σε κάθε εσωτερικό χώρο, έχει σημειωθεί μεγάλη πρόοδος.

*Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών, επομένως ενδέχεται να κερδίσουμε μια μικρή προμήθεια όταν κάνετε μια αγορά μέσω συνδέσμων στον ιστότοπό μας χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar