Ας ξεκινήσουμε με τη λέξη «δίαιτα» και τι σημαίνει πραγματικά πριν η βιομηχανία ομορφιάς και οι εταιρείες μάρκετινγκ αλλάξουν τη σημασία της για να περιορίσουν μια από τις κύριες πηγές επιβίωσής μας για δικό τους κέρδος.

Η λέξη δίαιτα σημαίνει απλώς αυτό που τρώμε, γνωστό και ως φαγητό. Δεν κόβουμε φαγητό.

Σήμερα, υπάρχουν πολλές διαφορετικές μορφές «δίαιτας» που διαφημίζονται για να χάσουμε βάρος, να δείχνουμε νεότεροι και έτσι, τελικά, μπορούμε να νιώσουμε ότι μας αγαπούν περισσότερο οι άλλοι.

Φυσικά, είναι πολύ σημαντικό να αναφέρουμε ότι κάθε σώμα είναι διαφορετικό από το άλλο και το ίδιο και οι διατροφικές μας ανάγκες. Ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε είναι να μάθουμε για τον τύπο του αίματός μας και τι είδους τροφή χρειαζόμαστε συγκεκριμένα και να μην ακολουθήσουμε κάποια δίαιτα που κόβει μπισκότα για όλους! Και πάλι, αυτό είναι ένα εντελώς άλλο θέμα για άλλη φορά.

Τελικά, πωλούμαστε συνεχώς σε προϊόντα και υπηρεσίες που προωθούν το ψευδές μήνυμα ότι αν είμαστε πιο αδύνατοι ή πιο αδύνατοι θα γίνουμε αποδεκτοί και επομένως θα μας αγαπήσουν περισσότερο. Συνολικά ΤΑΥΡΟΣ ΧΑΡΑ!

Η φυσική τροφή, όχι τα κουτιά, είναι μια από τις κύριες πηγές για την ευτυχία και τη χαρά μας.

Όταν καταλήγουμε να κακοποιούμε το σώμα μας χρησιμοποιώντας κάτι που μπορεί πραγματικά να μας κάνει να νιώθουμε τόσο καλά, είναι ένα σημαντικό σημάδι ότι τα συναισθήματά μας είναι εκτός ισορροπίας και λειτουργούμε από μια θέση έλλειψης.

Επομένως, στη σημερινή συνεδρία προπόνησης, θα εμβαθύνουμε στο νόημα των συναισθημάτων μας γύρω από το φαγητό και στο πώς να απαλλαγούμε από τα πρότυπα διατροφής.

Ας πάμε τώρα σε αυτό: