Πώς να φτιάξετε μια κάρτα γενεθλίων φίλων

0
Πώς να φτιάξετε μια κάρτα γενεθλίων φίλων

Από Guest Blogger, Erin, από Μοτίβο & Επικόλληση

Το Friends είναι ένα αγαπημένο σόου για φαγοπότι για πολλούς από εμάς – και αυτή η κάρτα γενεθλίων Friends θα είναι αγαπημένη για κάθε φίλο ή μέλος της οικογένειας. Αυτή η ανάρτηση θα σας καθοδηγήσει βήμα προς βήμα πώς να φτιάξετε μια κάρτα γενεθλίων φίλων.

Αυτή η κάρτα γενεθλίων DIY είναι εύκολη στην κατασκευή και θα δείξει σε όποιον θαυμαστή των Φίλων εκεί έξω ότι ενδιαφέρεστε. Μπορείτε να φτιάξετε αυτήν την κάρτα σε περίπου 10 λεπτά και θα είναι ένα σημαντικό δώρο.

Προμήθειες που απαιτούνται για τη δημιουργία αυτής της κάρτας γενεθλίων φίλων:

Πώς να φτιάξετε μια κάρτα γενεθλίων φίλων

 1. Διπλώστε το μωβ κομμάτι χαρτί στη μέση

Ξεκινώντας με ένα κομμάτι μωβ χαρτόνι 8,5 x 11 ιντσών, διπλώστε το στη μέση για να πάρετε μια κάρτα 8,5 x 5,5 ιντσών. Για το θέμα Friends, επιλέγοντας μια απόχρωση του μωβ όπως αυτή θα ταιριάζει απόλυτα με τους μωβ τοίχους του διαμερίσματος της Monica.

 1. Κόψτε το λευκό χαρτόνι

Το επόμενο βήμα για να φτιάξετε αυτήν την κάρτα γενεθλίων Friends είναι να κόψετε ένα κομμάτι λευκού χαρτονιού 3 x 4 ιντσών. Θα χρησιμοποιήσετε αυτό το κομμάτι χαρτί για να γράψετε.

 1. Γράψτε το Κείμενό σας

Αφού κόψετε το λευκό σας χαρτί για να γράψετε, χρησιμοποιήστε έναν μαύρο μαρκαδόρο για να γράψετε «Αυτό που είναι τα γενέθλιά σας». Φροντίστε να αφήσετε επιπλέον κενό μεταξύ κάθε γράμματος στο „BIRTHDAY“ γιατί θα χρειαστεί να το προσθέσετε με κουκκίδες αργότερα.

 1. Προσθέστε τελείες μεταξύ των γραμμάτων στο „BIRTHDAY“

Στη συνέχεια, για να του δώσετε την πλήρη επεξεργασία της γραμματοσειράς Friends, θα προσθέσετε χρωματιστές κουκκίδες ανάμεσα σε κάθε γράμμα στη λέξη „BIRTHDAY“. Εναλλάξτε τις κόκκινες, μπλε και κίτρινες κουκκίδες.

 1. Βάλτε το μήνυμά σας στο πλαίσιο

Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το πιστόλι θερμής κόλλας ή την κόλλα σας για να συνδέσετε το λευκό χαρτί με το μήνυμά σας επάνω στο κίτρινο κομμάτι χαρτιού αφήνοντας τουλάχιστον μερικές ίντσες κίτρινου γύρω από κάθε πλευρά.

Αφού κολλήσετε, θα κόψετε γύρω από το λευκό κομμάτι χαρτί σε κύματα για να κάνετε το κίτρινο χαρτί να μοιάζει με το περίφημο πλαίσιο Friends.

 1. Σχεδιάστε κίτρινους στροβίλους για να τονίσετε το πλαίσιο

Το επόμενο βήμα για να δημιουργήσετε αυτήν την κάρτα γενεθλίων Friends είναι να χρησιμοποιήσετε ξανά τον κίτρινο μαρκαδόρο σας και να σχεδιάσετε στροβιλισμούς στο πλαίσιο για να τονίσετε το πλαίσιο.

 1. Κολλήστε το πλαίσιο σας στην κάρτα

Το τελευταίο βήμα για να δημιουργήσετε την κάρτα γενεθλίων σας Friends είναι να κολλήσετε το πλαίσιο με το μήνυμά σας στο μωβ χαρτί που διπλώσατε στο βήμα 1. Χρησιμοποιήστε το πιστόλι θερμής κόλλας ή την κόλλα για να στερεώσετε το πλαίσιο στο κέντρο της κάρτας.

Τώρα η κάρτα γενεθλίων των φίλων σας είναι έτοιμη!

Τώρα που ολοκληρώθηκε η κάρτα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γράψετε το μήνυμά σας στον παραλήπτη στο εσωτερικό και να το κολλήσετε σε έναν φάκελο.

Ιδέες μηνυμάτων για κάρτες γενεθλίων άλλων φίλων

Το „The one where it’s your γενέθλια“ είναι ένα κλασικό μήνυμα κάρτας γενεθλίων των φίλων. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές άλλες επιλογές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επίσης εάν θέλετε να γράψετε κάτι άλλο στο μπροστινό μέρος. Άλλα παραδείγματα μηνυμάτων κάρτας γενεθλίων φίλων είναι:

 • Εκείνη όπου είναι τα γενέθλια του
 • Θα μπορούσες να είσαι μεγαλύτερος;
 • Αυτό που γίνεσαι ένα χρόνο μεγαλύτερος
 • Εκείνη όπου το γίνεται
 • Πώς είσαι στα γενέθλιά σου;

Σύντομη ώρα;

Αν σας πιέζει ο χρόνος αυτή η εκτυπώσιμη έκδοση της κάρτας μπορεί να είναι έτοιμο με το πάτημα ενός κουμπιού.

Σχολιάστε παρακάτω με το αγαπημένο σας μήνυμα κάρτας γενεθλίων φίλων!

Προσθήκη σχετικών αναρτήσεων για WordPress, Blogger...


0 φωτοβολίδεςΚελάδημα


0
Facebook


0
Pin It Share


0
Google+


0
Σκοντάψουν επάνω


0
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ0 φωτοβολίδες


×

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar