Σουβέρ Decoupage DIY – Cutesy Crafts

0
Σουβέρ Decoupage DIY – Cutesy Crafts

Σήμερα, έχω να μοιραστώ μαζί σας μια μικρή χειροτεχνία για ντεκουπάζ σουβέρ. Τα σουβέρ είναι κατασκευασμένα από χαρτοπετσέτες Mod Podging στην επιφάνεια, ώστε να μπορείτε να διασκεδάσετε επιλέγοντας διαφορετικά σχέδια χαρτοπετσετών για να ταιριάξετε με όποιο θέμα επιλέξετε. Αυτή θα ήταν μια εξαιρετική χειροτεχνία για μια ομάδα εφήβων, παιδιών ή ενηλίκων γιατί είναι τόσο εύκολο! Ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις διασκεδαστικές ιδέες χειροτεχνίας μεταξύ των και εφήβων!

Σουβέρ Decoupage DIY

Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χρησιμοποιήσετε τα πλακάκια που έχουν απομείνει και θα ήταν μια χαριτωμένη προσθήκη σε ένα θεματικό πάρτι!

Πώς να Mod Podge Napkins

Για να φτιάξετε αυτά τα DIY σουβέρ decoupage, θα χρειαστείτε:

  • Κενά κεραμικά πλακίδια 4″ ή σουβέρ
  • Χαρτοπετσέτες ηλίανθου (Dollar Tree)
  • Mod podge
  • Ψαλίδια
  • Βούρτσα αφρού
  • Κολλώδης κόλλα (προαιρετική – δεν χρειάζεται αν τα σουβέρ έχουν ήδη φελλό)
  • ⅜“ ολισθητήρες από τσόχα (προαιρετικά – δεν χρειάζονται αν τα σουβέρ έχουν ήδη φελλό πίσω)
Προμήθειες Mod Podge

Βήμα 1: Ανοίξτε τη χαρτοπετσέτα και κόψτε το τέταρτο των χαρτοπετσετών με το σχέδιο.

Χαρτοπετσέτες ντεκουπάζ σε σουβέρ

Βήμα 2: Χρησιμοποιήστε μια βούρτσα αφρού για να εφαρμόσετε το Mod Podge σε ολόκληρη την κορυφή και τις πλευρές του κεραμικού πλακιδίου.

πώς να τροποποιήσετε τα σουβέρ podge

Βήμα 3: Τοποθετήστε μια χαρτοπετσέτα στο κέντρο του πλακιδίου και εξομαλύνετε την επάνω επιφάνεια του πλακιδίου, ξεκινώντας από τη μέση. Διπλώστε ελαφρά τις πλευρές και στη συνέχεια τυλίξτε την περίσσεια της χαρτοπετσέτας προς τα κάτω.

Βήμα 4: Εφαρμόστε το Mod Podge στο πάνω μέρος ολόκληρης της χαρτοπετσέτας, δουλεύοντας το Mod Podge πέρα ​​από την επιφάνεια της χαρτοπετσέτας, στο κάτω μέρος του πλακιδίου, για να το σφραγίσετε εντελώς. Μόλις στεγνώσει, επαναλάβετε αυτό το βήμα ξανά. Αφήστε να στεγνώσει και επαναλάβετε για τρίτη φορά.

Βήμα 5 (προαιρετικό): Ξεκολλήστε το πίσω μέρος από τα ρυθμιστικά από τσόχα και προσθέστε μια μικρή ποσότητα κόλλας στο πίσω μέρος του καθενός. Στερεώστε 4 ολισθητήρες τσόχας στο κάτω μέρος του πλακιδίου, περίπου ½-1 ίντσα από κάθε γωνία.

Τρόπος χρήσης παλαιών κεραμικών πλακιδίων - DIY σουβέρ

Μόλις στεγνώσουν όλα, απολαύστε τα μοναδικά σουβέρ!

Χρησιμοποιήστε πλακάκια που περίσσεψαν για να φτιάξετε σουβέρ!

Τι είδους σουβέρ θα φτιάχνατε;

Σουβέρ Decoupage DIY
παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar