Σχεδιάζοντας ένα ταξίδι στο εξωτερικό για την κοινωνία του γκολφ | Ταξίδι γκολφ

1
Σχεδιάζοντας ένα ταξίδι στο εξωτερικό για την κοινωνία του γκολφ |  Ταξίδι γκολφ

Χρήμα χρήμα χρήμα

Τώρα, αν υπάρχει κάτι που έχω δει να προκαλεί τη μεγαλύτερη αναστάτωση και παράπονο όταν σχεδιάζετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό με την κοινωνία του γκολφ, αυτό είναι το παλιό θέμα των χρημάτων!

Μόλις αποφασιστούν όλα, ήρθε η ώρα να επιβεβαιώσετε τις λεπτομέρειες με την ομάδα σας και να ζητήσετε χρήματα.

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Νο. 3: Περιγράψτε το κόστος σε ένα μόνο κομμάτι χαρτί Α4 ή σε ένα email. Μην αφήνετε κανένα πεδίο ασάφειας στις κοστολογήσεις σας και βεβαιωθείτε ότι όλοι γνωρίζουν ακριβώς τι πληρώνουν.

Ίσως, δημιουργήστε έναν ξεχωριστό λογαριασμό για να πραγματοποιήσετε πληρωμές ή συμφωνήστε ότι όλα τα έξοδα θα διακανονιστούν μέσω Paypal, δίνοντάς σας ένα πλήρες αρχείο για το ποιος σας έχει πληρώσει και το πιο σημαντικό δεν σας έχει πληρώσει.

Βεβαιωθείτε ότι προτού επιβεβαιώσετε την κράτησή σας με ταξιδιωτικό πράκτορα, ξενοδοχείο, αεροπορική εταιρεία κ.λπ., έχετε δεσμεύσει άτομα που είναι πρόθυμα να πληρώσουν μια μη επιστρεπτέα προκαταβολή.

Να είστε σίγουροι, ότι σχεδόν πάντα υπάρχουν εγκαταλείψεις της τελευταίας στιγμής, ειδικά αν πρόκειται για μεγάλο πάρτι, οπότε φροντίστε να είστε καλυμμένοι για το απροσδόκητο. Πάντα να ζητάτε από τους ανθρώπους να ελέγχουν τα διαβατήριά τους για να βεβαιωθούν ότι είναι έγκυρα για το ταξίδι.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar