Τα (παραδόξως) πιο φορεμένα παπούτσια στην ντουλάπα μου

1
Τα (παραδόξως) πιο φορεμένα παπούτσια στην ντουλάπα μου

24 Μαρτίου 2022

γυναίκα που φορά παλτό και φόρεμα με τα πιο φθαρμένα παπούτσια της
γυναίκα κάθεται σε έναν ροζ καναπέ και φοράει παλτό και φόρεμα με τα πιο φθαρμένα παπούτσια της

Λεπτομέρειες στολή: Γόβες Tower slingback με Σαμ Έντελμανvintage παλτό, Φόρεμα Selkie Puffvintage τσάντα, vintage κασκόλ.

γυναίκα που στροβιλίζεται και φοράει τα πιο φθαρμένα παπούτσια
γυναίκα που χαμογελά
γυναίκα που φορά μαντήλι

Τα (παραδόξως) πιο φορεμένα παπούτσια στην ντουλάπα μου

Πιθανότατα δεν θα γίνω ποτέ το άτομο που θα το πιάσει αθλητικά σε καθημερινή βάση. ΕΜΕΙΣ κι αν έχω ένα ροζ ζευγάρι Νέα ισορροπία αθλητικά παπούτσια στο δικό μου Μαγαζί καροτσάκι — αλλά οι εποχές που τα πιο φθαρμένα παπούτσια μου ήταν και τα λιγότερο πρακτικά έχουν παρέλθει. Ακόμα θυμάμαι ότι περπατούσα για μίλια — στη ζέστη της Νέας Ορλεάνης, όχι λιγότερο! — ενώ φοράει τις ουράνιες γόβες πλατφόρμας Jessica Simpson. Ξέρεις, αυτά που έμοιαζαν με τον Τζέφρι Κάμπελ Πλατφόρμες από φοξύ ξύλο…αυτά είναι προφανώς ακόμη πωληθεί?! Αν και η γιγάντια πλατφόρμα βοήθησε, ήταν δεν παπούτσια για περπάτημα. Καθώς μεγάλωσα, τα πόδια μου τελικά πλήρωσαν το τίμημα όταν έπεσα από τις φτέρνες μου μια φορά πάρα πολλά έβλαψαν τον αστράγαλό μου και έμεινα με ένα μόνιμο εξόγκωμα στην καμάρα μου.

Αγαπώντας τη μεγάλη πλατφόρμα

Αυτές τις μέρες, εξακολουθώ να αγαπώ μια μεγάλη πλατφόρμα κάθε τόσο. Αλλά είναι πιο πιθανό να φτάσω σε φλατ για καθημερινή χρήση. Αλλά αυτό που έμαθα πρόσφατα είναι ότι αντλίες με χαμηλό τακούνι — ειδικότερα, χαμηλά μπλοκ φτέρνας οι αντλίες — είναι ακόμα πιο άνετες για μένα από τα πιο επίπεδα διαμερίσματά μου. Ίσως είναι κάτι που έχει να κάνει με την καμάρα μου ή ίσως είναι απλώς μια προσωπική προτίμηση. Ωστόσο, έχοντας λίγη ανύψωση στη φτέρνα μου αισθάνομαι καλύτερα για τα πόδια και τους αστραγάλους μου. Τον τελευταίο καιρό τα φοράω Tower slingback γόβες (Τα έχω στο κρεμ χρώμα, αλλά βγαίνουν και σε μαύρισμα) περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο ζευγάρι παπούτσια στην ντουλάπα μου γιατί είναι χαριτωμένα, ρετρό εμφάνιση και απίστευτα άνετα. Δεν υπήρξε διάλειμμα στην περίοδο. Και, ενώ είναι πολύ απλά, η λεπτομέρεια στις γόβες τους δίνει λίγο κάτι ξεχωριστό. Απλά ένα κεφάλι πάνω ότι είμαι μεταξύ 8,5 και 9 ανάλογα με τα παπούτσια, και πήρα 8,5 σε αυτά. Πιθανότατα θα μπορούσα να είχα κάνει ακόμη και ένα 8, αλλά το 8,5 ένιωθε μια χαρά — οπότε μειώνεται το μέγεθος, αν είστε μεταξύ των μεγεθών!

ps Κατά τη σύνταξη αυτής της ανάρτησης, συνειδητοποίησα ότι έρχονται σε ακόμη περισσότερα χρώματα σε διαφορετικούς ιστότοπους. Τις συνέδεσα παρακάτω. Καλύτερα να πιστέψετε ότι θα τα παραγγείλω σε ροζ, μόλις εφοδιαστούν!

Αγοράστε αυτήν την ανάρτηση


παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar