Το έτος 90 ημερών: Έξι βήματα για να γίνεις υψηλές επιδόσεις

0
Το έτος 90 ημερών: Έξι βήματα για να γίνεις υψηλές επιδόσεις

Πέρυσι δούλευα με μια πελάτισσα που πέτυχε περισσότερα σε 3 μήνες συνεργασίας από ό,τι είχε πετύχει σε 3 χρόνια! Αυτή η επιτάχυνση είναι πολύ συνηθισμένη στην προπονητική. Η παρακάτω διαδικασία δεν κάνει διακρίσεις. Ο καθένας μπορεί να το κάνει και να έχει εκπληκτικά αποτελέσματα αν ακολουθηθεί. Εγώ προσωπικά πρόκειται να το κάνω και να ξεκινήσω αυτόν τον Οκτώβριο του 2021.

Βήμα 1:

έχω ένα πολύ Σαφή μικρό όραμα του τι θέλετε να επιτύχετε σε 90 ημέρες-γράψτε το (μπορεί να θέλετε να εργαστείτε σε περισσότερους από έναν τομείς) γράψτε ένα θετικός και συναρπαστικό όραμα για κάθε περιοχή. Όχι περισσότερο από μια παράγραφο για το καθένα.

Βήμα 2:

ορίστε και γράφετε μεταμορφωτικός στόχους που κάνουν αυτό το όραμα πραγματικότητα. Αυτοί πρέπει πρόκληση η συνηθισμένη σου σκέψη

Βήμα 3:

γράψτε ένα βήμα προς βήμα σχέδιο δράσης για την επίτευξη των στόχων με δυνατός και σταθερός προθεσμίες

Βήμα 4:

μεταφέρετε αυτές τις ενέργειες στην ημέρα, την εβδομάδα, τον μήνα, τον τρόπο ζωής, τη ρουτίνα σας (αυτό είναι επιτακτική ανάγκη) κάντε τις ασυμβίβαστες ενέργειες και πειθαρχίες.

Βήμα 5:

Ματαίωση, κίνηση άλλα ανευ σημασιας πράγματα από το ημερολόγιό σας (επικοινωνήστε με τη σύζυγο/οικογένεια) εφαρμόστε μία ή δύο ισχυρές συνήθειες που θα υποστηρίξουν αυτό το σχέδιο.

Βήμα 6:

νοοτροπία και αποφασιστικότητα είναι το παν. Ποιος πρέπει να είσαι για να πετύχεις αυτό που θέλεις; Φανταστείτε το καλύτερα εσύο σούπερ εκδοχή σου. Αυτό είναι το άτομο που πρέπει να είστε για τις επόμενες 90 ημέρες. Χρησιμοποιήστε ένα στήριγμα ή ένα οπτικό, εάν χρειάζεται, για να σας βοηθήσει να φτάσετε σε αυτήν την κατάσταση.

Η διαδικασία εργασίας σε α υψηλά επιτεύγματα πρόγραμμα 90 ημερών, υιοθετώντας ατομικές συνήθειεςέχοντας ένα επίμονος νοοτροπίαπου λειτουργεί σε σας ζώνη ισχύος (όχι η ζώνη άνεσής σας) οδηγεί στην Υψηλή Απόδοσή σας.

Μη χάνεις χρόνο. Μην το πολυσκέφτεσαι, πιάσε στυλό και χαρτί και γράψε, γράψε από τον βαθύτερο εαυτό σου. Υπάρχει κάτι στην κοιλιά σου που φωνάζει να συμβεί, φωνάζει για αλλαγή, επιθυμεί να το πετύχεις γιατί ο σκοπός σου εξαρτάται από αυτό. Δεν υπάρχει χάσιμο χρόνου. Έχετε αυτό, μπορείτε να διπλασιάσετε την πρόοδό σας τις επόμενες 90 ημέρες.

Οι καλές συνήθειες αναπαράγουν υψηλές επιδόσεις

  • Να έχετε σαφήνεια για το τι θέλετε και ποιοι είστε.
  • Γράψτε, σχεδιάστε, λειτουργήστε από τη ζώνη ισχύος σας
  • Αφαιρέστε το τηλέφωνό σας κατά τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας/εστιασμένης ώρας
  • Μάθετε να λέτε «όχι» με σεβασμό κατά τη διάρκεια αυτών των 90 ημερών
  • Θέστε ισχυρά όρια στους περισπασμούς – ξέρετε ποιες είναι οι περισπασμοί σας
  • Αντί να κοιτάτε το τηλέφωνό σας, κοιτάξτε τους στόχους και το σχέδιο παιχνιδιού σας πολλές φορές μέσα στην ημέρα
  • Έχετε μια καθημερινή σαφή λίστα προτεραιοτήτων και κάντε τα όλα (να είστε ρεαλιστικοί αλλά προκλητικοί)
  • Έχετε ένα καθημερινό πρόγραμμα αυτοφροντίδας και διακοπής λειτουργίας
  • Εκπαιδευτείτε στους τομείς στους οποίους θέλετε να εστιάσετε τις επόμενες 90 ημέρες

Πες μου πώς τα πας.

Να έχετε ένα σούπερ έτος 90 ημερών!

Neelam-The Redesign Coach

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar