Το τέλειο κίτρινο φόρεμα | Κέικο Λιν

1
Το τέλειο κίτρινο φόρεμα |  Κέικο Λιν

22 Ιανουαρίου 2022

γυναίκα που φορά τέλειο κίτρινο φόρεμα
γυναίκα που φορά τέλειο κίτρινο φόρεμα και λευκό καπέλο
γυναίκα φοράει τέλειο κίτρινο φόρεμα και κάθεται σε μια ροζ καρέκλα

Το τέλειο κίτρινο φόρεμα

παρήγγειλα αυτό Μαγεία φόρεμα και Slingbacks Sam Edelman επί Μαγαζί όταν είχαν μια από τις μεγάλες πωλήσεις τους. Όπως οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε, είναι δικό μου αγαπημένη σιλουέτα και με τράβηξε ιδιαίτερα η ποσότητα του υφάσματος και ο επιπλέον όγκος που είχε αυτό το φόρεμα. Είναι τέλειο για στριφογυρίσματα, ξέρεις;

Τέλος πάντων, παρήγγειλα ένα 9 σε αυτό το slingback αλλά ήταν πολύ μεγάλα, οπότε τα άλλαξα με ένα 8,5. Φοράω νούμερο 9 για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου – πιθανότατα από το γυμνάσιο – αλλά είμαι πράγματι πιο κοντά στο 8,5 και απλώς ζω με άρνηση και μετά έκπληκτος όταν τα παπούτσια μου γλιστρούν από τα πόδια. Έτσι, αν είστε μεταξύ των μεγεθών, μειώστε το μέγεθος – γιατί πιθανότατα θα μπορούσα να είχα κάνει ακόμη και ένα 8.

Μόλις μπήκαν τα παπούτσια, τα έβαλα με το νέο φόρεμα και αυτό το παλιό καλσόν μαργαρίτα από το Modcloth. Δεν τα πουλάνε πια, αλλά κάποιος ευγενικά επισήμανε ότι εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα στο amazon, οπότε πάρτε το δικό σας μαργαρίτα καλσόν εδώ! Οι φιόγκοι για τα μαλλιά μου μαργαρίτα είναι χειροποίητοι και οι το πιο εύκολο DIY, ο μπερές είναι Brixton (το έχω για πάντα), και η τσάντα είναι vintage. Το χρώμα των χειλιών είναι Bare Pro “Saffron” της Bare Minerals και είναι η τέλεια πορτοκαλί απόχρωση. Λάθος το είπα ως Geranium κάποια στιγμή, οπότε λυπάμαι πραγματικά αν μπέρδεψα κάποιον!

Αγοράστε αυτήν την ανάρτηση


παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar