Χάντικαπ πορείας | Ορισμοί γκολφ

1
Χάντικαπ πορείας |  Ορισμοί γκολφ

Με το νέο Παγκόσμιο Σύστημα Αναπηρίας (WHS) πλέον ευρέως καθιερωμένο, ποιοι είναι οι ορισμοί της νέας ορολογίας του γκολφ, π.χ. Χάντικαπ γηπέδου;

Ο Δείκτης Χάντικαπ WHS βασίζεται στις καλύτερες 8 βαθμολογίες από τις τελευταίες 20 κάρτες σκορ που υποβλήθηκαν με όλους τους παίκτες του γκολφ να ξεκινούν με δείκτη χάντικαπ 36,0.

1. Καθώς ταξιδεύετε από κλαμπ σε κλαμπ, χρησιμοποιώντας διαφορετικά μπλουζάκια, σας Δείκτης Χάντικαπ θα μετατραπεί σε α Χάντικαπ πορείας για την ήμερα.

π.χ. αν είστε Χάντικαπερ 18,1 και αποφασίσετε να παίξετε South Essex GC, εκτός των Yellow Tees, Χάντικαπ πορείας θα είναι 21.

2. Στη συνέχεια, μετά τον γύρο σας, θα πρέπει να εισαγάγετε τις μικτές βαθμολογίες σας στο Σύστημα Αναπηρίας TSG. Κατά την εισαγωγή των μεικτών βαθμολογιών σας, το σύστημα θα τις «προσαρμόσει» στη Μέγιστη βαθμολογία που επιτρέπεται σε κάθε τρύπα

π.χ. Μεικτό σκορ + 2 βολές + Επίδομα χάντικαπ για αυτήν την τρύπα. Αυτό υπολογίζεται χρησιμοποιώντας το Stroke Index σε κάθε τρύπα.

Με τη σειρά τους, οι Προσαρμοσμένες Βαθμολογίες σας στη συνέχεια μετατρέπονται σε Διαφορική Βαθμολογίας χρησιμοποιώντας την Κλίση & Βαθμολογία του μαθήματος που παίχτηκε.

Για λόγους ανταγωνισμού, η TSG περιορίζει το μέγιστο επίδομα Stableford σε ένα Χάντικαπ 36,0 π.χ. Χάντικαπ πορείας δεν θα σας δώσει ποτέ περισσότερες από 2,0 βολές ανά τρύπα.

Τέλος, καθώς συνεχίζουμε να ενημερώνουμε όλα τα Slope & Ratings σε κάθε μάθημα, σε κάθε μπλουζάκι, σημειώστε ότι εάν το μάθημά σας δεν αναφέρεται στη βάση δεδομένων μας, τα μέλη μπορούν να κάνουν κλικ στο ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗΝ TSG ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ Σύνδεσμος.

Η ομάδα TSG θα προσθέσει τις απαιτούμενες λεπτομέρειες μαθημάτων εντός 24 ωρών.

Καλό γκολφ!

Του Ian Mullins

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar