Χάρτινη τσάντα τριαντάφυλλα – Think Crafts από την CreateForLess

0
Χάρτινη τσάντα τριαντάφυλλα – Think Crafts από την CreateForLess

Από την Michelle, συνεργάτη της General Crafts

Εδώ είναι ένας γρήγορος και διασκεδαστικός τρόπος για να φτιάξετε ένα προσεγμένο χάρτινο τριαντάφυλλο!

Δείτε τι θα χρειαστείτε για να φτιάξετε το δικό σας:

-ή-

Για να ξεκινήσετε να φτιάχνετε ένα τριαντάφυλλο, ανοίξτε την τσάντα σας μέχρι πάνω, ώστε το κάτω μέρος να είναι επίπεδο.

Τοποθετήστε το ένα χέρι μέσα στην τσάντα και σπρώξτε τη μέση του κάτω μέρους προς τα πάνω, ενώ τσιμπάτε εξωτερικά με δύο δάχτυλα και τον αντίχειρά σας. Αρχίστε να στρίβετε απαλά την τσάντα, γύρω από τα δάχτυλα κρατώντας το εξωτερικό της τσάντας για να σχηματίσετε το κέντρο του τριαντάφυλλου.

Χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε το χέρι σας στο εσωτερικό της τσάντας σας για να συνεχίσετε να περιστρέφετε την τσάντα γύρω από τα εξωτερικά σας δάχτυλα, να σφίγγετε και να διαμορφώνετε την τσάντα προς τα πάνω.

Λειώστε απαλά τις άκρες της τσάντας σε σχήμα τριαντάφυλλου και τραβήξτε το κεντρικό μέρος προς τα επάνω λίγο, ώστε να φαίνεται. Αφρατέψτε και ξεστρέψτε ελαφρά τη σακούλα για να δώσετε σχήμα στο τριαντάφυλλό σας.

Αυτό είναι! Φτιάξατε ένα όμορφο τριαντάφυλλο σε τίποτα επίπεδο! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λίγο ακρυλικό χρώμα, όπως θέλετε, για να τονίσετε τις άκρες των πετάλων. Αυτά τα τριαντάφυλλα θα έκαναν διασκεδαστικά διακοσμητικά, δημιουργικές ανθοδέσμες ή διασκεδαστικές πινελιές για στεφάνια, swags και άλλα έργα χειροτεχνίας. Πώς θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα όμορφα τριαντάφυλλα στη χειροτεχνία σας;

Καλή χειροτεχνία!

Προσθήκη σχετικών αναρτήσεων για WordPress, Blogger...


0 φωτοβολίδεςΚελάδημα


0
Facebook


0
Pin It Share


0
Google+


0
Σκοντάψουν επάνω


0
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ0 φωτοβολίδες


×

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar